1196 poze   20217 vizite
Albume
Canisa de Mindilica contactCanisa de Mindilica in mass mediaCiobanescul de Bucovina o MINCIUNA imensaCiobanesti Carpatini made in MindilicaConcurs targoviste 2005Consangvinizarile si rolul lor in chinologie   Consangvinizari corecte la carpatin   Consangvinizari gresite la carpatinCorbu de Centea campion al raseiDavid de MindilicaDE VANZARE-CUIBUL A MIORITICDE VANZARE-femela CarpatinExpozitie Brasovexpozitie comisani 2009Expozitie Filipestiexpozitie Ilisesti-SuceavaExpozitie TargovisteEXPOZITIE TARGOVISTE 20-05-2012Expozitii si palmareseIarna anotimpul prefereat al CiobanestilorInformatii oficialeIstoricul canisei de MindilicaLista arbitrilor si candidatilor de arbitrii CNCCRLuna in perioada de gestatieMilcov de Mindilica si Osman de MindilicaMO SI DARK DE MINDILICAMolda MagazinO noua generatie de pui a UranieiO noua generatie de pui din Sorana si CorbuParada Ciobanestilor de la AgronomiePedigree-ul cainelui   Pedigree corecte   Pedigree false gresite incompletePui din Canisa de Mindilica   Pui din Sorana de Mindilica si Corbu de CenteaPui din Sorana de MindilicaSorana de MindilicaStandardul oficial al ciobanescului romanesc carpatin   Defecte explicitate la carpatin      Defecte ale capului la carpatin      Defecte de culoare la carpatin      Defecte de osatura la carpatin      Defecte de prezentare      Defecte de talie la carpatin      Metisi de carpatiniUn nou cuib de puiUn nou membru al caniseiUrania de RomaniaVitrina cu trofee

membru din 4 august 2011

Molda Magazin

Revista Molda Magazin a fost prima revista din lume dedicata in intregime raselor de caini ciobanesti romanesti.
S-a lansat cu ocazia venirii la Bucuresti in vizita oficiala a presedintelui Comisiei de Standarde a federatiei chinologice Internationale, dr. Jean Maurice Paschoud in decembrie 1998.
Al doilea numar a aparut in anul 2000 si a fost considerata cea mai frumoasa revista chinologica prezentata la Campionatul Mondial de la Milano.
Tirajul a fost de 6000 de exemplare pentru primul numar si de 10.000 pentru al doilea numar.
molda c1
molda c1
molda c2 p1
molda c2 p1
molda p2 p3
molda p2 p3
molda p4 p5
molda p4 p5
molda p6 p7
molda p6 p7
molda p8 p9
molda p8 p9
molda p10 p11
molda p10 p11
molda p12 p13
molda p12 p13
molda p14 p15
molda p14 p15
molda p16 p17
molda p16 p17
molda p18 p19
molda p18 p19
molda p20 p21
molda p20 p21

Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj Înapoi Nu poți trimite un mesaj fără conținut! Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje. Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp. A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou. Mesajul a fost trimis.